Mobiele surveillance

Bij de mobiele surveillance van ImmersSecure tijdens een alarmopvolging is het van groot belang dat er snel iemand op de locatie is, daarom bieden wij deze mobiele-surveillance aan in de Randstad, zo kunt u denken aan omstreken in Amsterdam, Den haag, Utrecht & Rotterdam. Wij kunnen meerdere alarmen opvolgen en controleren, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Onze mobiele surveillancewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

Het openen van uw pand
De surveillant zorgt ervoor dat uw pand op tijd wordt geopend en schakelt bijvoorbeeld alvast uw apparatuur in.

Een brand-/sluitronde
De surveillant zorgt ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. De zonwering wordt omhooggehaald, lamellen gesloten en er wordt toezicht gehouden op de clean desk procedures.

Preventief toezicht
De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten heeft een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbijgaan.
 
ImmersSecure biedt flexibiliteit in uw beveiliging. Indien gewenst lopen onze surveillanten op een van tevoren vastgesteld, wekelijks tijdstip de open- en sluitronde. Het is echter ook mogelijk om per week een ander moment te kiezen voor de controlerondes. Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillancedienst voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via onze contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.