Evenementenbeveiliging

Beveiliging tijdens evenementen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en verder aangescherpt. Wanneer er grote mensenmassa’s op de been zijn is juist het gevoel van orde en veiligheid van belang De veiligheidseisen spelen een belangrijke rol bij het verkrijgen van een vergunning voor een evenement.
Omdat ieder evenement vraagt om andere beveiligingsbehoeften, bieden wij evenementenbeveiliging aan op maat. Na een risicoanalyse en een uitgebreid kennismakingsgesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en uw specifieke wensen en behoeften bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Op basis daarvan brengen wij een offerte uit.
Wij opereren voornamelijk in de Randstad regio zoals: Amsterdam, Den haag, Rotterdam en Utrecht maar zijn inzetbaar door geheel Nederland.
 
De discrete aanwezigheid, het correcte optreden, de verzorgde en nette uitstraling en het gevoel voor etiquette van onze beveiligingsbeambten worden hoog gewaardeerd. Bovendien bieden wij een unieke meerwaarde bij de aanvraag van vergunningen vanwege onze goede relatie met verschillende gemeentes en het politiekorps.
Samen bepalen we waar we extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uit komen op een beveiligingsoplossing die precies aansluit. Wilt u meer informatie over onze evenementenbeveiligingsdienst voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.