Objectbeveiliging

Voor sommigen objecten zijn alleen camera's niet genoeg. Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of organisatie. ImmersSecure stelt zich op als een verlengstuk van uw bedrijf of organistatie en doet zijn uiterste best om proactief mee te denken.

Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, receptiediensten. Een beveiliger controleert alle voor het object vitale ruimtes met regelmatige controlerondes en signaleert en rapporteert zo eventuele onregelmatigheden tijdig.
 
Tijdens de controlerondes ligt de focus op alle zaken die het object of de organisatie mogelijk schade kunnen toebrengen: van goed sluitende ramen en deuren tot werkende alarmsystemen, brandmeldinstalatie en klimaatbeheersingssystemen. Onregelmatigheden worden zo in de kiem gesmoord. Verder behoort het sleutelbeheer, ontvangen en registreren van bezoekers, beantwoorden van de telefoon en de uitvoer van toegangscontroles tot de taken van onze objectbeveiligers. Ons team van ervaren objectbeveiligers wordt ingezet op uiteenlopende locaties en bij verschillende typen objecten.
 
Of het nu gaat om het beveiligen van een gebouw, het surveilleren in een winkelcentrum of het houden van toezicht over het gehele bedrijf, wij staan garant voor het leveren van kwaliteit. Bovenal behouden we onze identiteit door een persoonlijk bedrijf te zijn met een oprechte interesse in onze waardevolle klanten en medewerkers. Wilt u meer informatie over onze objectbeveiligingsdienst voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.