Gastheer/Gastvrouw

Wij zijn van mening dat onze gastheren/gastvrouwen moeten bijdragen aan een positieve ervaring bij een bezoek aan uw locatie. Een gastvrouw of gastheer van Immerssecure is hét visitekaartje van uw bedrijf, de eerste indruk van uw organisatie die uw klanten, bezoekers en/of uw gasten het gevoel geeft welkom te zijn.
 
Deze diensten zijn bij uitstek geschikt voor gebeurtenissen waarbij belangrijke gasten komen en controle en toezicht van belang is. Onze gastheren/vrouwen zijn ervaren op het gebied van hun vak . Ze kunnen dus ook de toegangscontrole uitvoeren en de bezoekersstroom reguleren. Ongewenste of lastige bezoekers worden geweerd. Onze gastheren en gastvrouwen kunnen worden ingezet bij casino’s, exclusieve boetieks, stadions en kantoren, maar bijvoorbeeld ook bij parkeergarages en fietsstallingen.
 
Integriteit, kwaliteit, oplettendheid, klantgerichtheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel! Wilt u meer informatie over onze host(es) dienst voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.