Schoolbeveiliging

 Iedere onderwijsinstelling heeft de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat studenten en medewerkers veilig in en om het gebouw kunnen verblijven. Studenten, docenten, werknemers en ouders verdienen een veilige omgeving om in te werken en te leren in een veilige school.
Scholen en universiteiten krijgen regelmatig te maken met incidenten, zoals inbraak, brand, diefstal en vandalisme. Maar ook psychisch en fysiek geweld komen helaas steeds vaker voor.
Dit vraagt om preventieve veiligheidsoplossingen, waarbij afwijkend gedrag of afwijkende situaties in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd om zo incidenten te voorkomen.
 
Wanneer het nodig is voorzien wij de school van een beveiligingsplan, waarin we de volgende onderwerpen kunnen opnemen.
-   Brandpreventie
-   Cameratoezicht
-   Toegangscontrole
-   Inbraakpreventie
-   Uitbreiding van de schoolbewaking
-   Visitatie voor drugs, wapens etc.
 
Een goede en juiste benadering van de groep is belangrijk om een vertrouwensband met ze te creëren, iets wat de beveiligers van Immerssecure goed onder de knie hebben. Wilt u meer informatie over onze schoolbeveiligingsdienst voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Tevens zijn wij een Erkend leerbedrijf voor MBO studenten. Wij hebben beveiligers beschikbaar die ook praktijkopleider zijn.