Hotelbeveiliging

Wanneer gasten arriveren willen zij een vriendelijk en behulpzaam aanspreekpunt hebben. Onze hotel beveiligers dragen daarom niet alleen zorg voor de beveiligingswerkzaamheden, maar fungeren ook als host. U heeft het beste voor met uw hotelgasten en dat betekent dat u altijd rekening zal houden met de veiligheid in en rondom uw hotel.
 
Onze beveiligers beschikken over de juiste omgangsnormen en professionaliteit om zich te onderscheiden van de andere aanbieders van deze dienst. De aanwezigheid van onze beveiligers zorgt dan ook niet alleen voor een optimale veiligheid, maar draagt ook bij aan een ontspannen en gastvrije hotelbeleving. Hierdoor kunnen uw gasten ongedwongen genieten van hun verblijf en dat is natuurlijk ons gezamenlijke doel!
 
Uw hotel in veilige handen! Onze medewerkers kunnen u assisteren bij de volgende werkzaamheden:
- Toegangscontrole.
- Calamiteiten opvolging.
- Receptiewerkzaamheden.
- Het verrichten van openings– en brand & sluitrondes.                                                                 - Het waarborgen van de algemene veiligheid van uw gasten en eigendommen.
-Het verhelpen van kleine technische mankementen.
- Verlenen van E.H.B.O.
 
Wilt u meer informatie over onze hotelbeveiligingsdienst voor uw situatie? Neem dan contact met het op via onze contactformulier.